Εδώ είναι τα βασικά:

Υπάρχουν 260 ημέρες στο Τζολκιν ημερολόγιο των Μάγιας. Υπάρχουν 20 Ηλιακά Σημεία των Μάγιας και 13 Γαλαξιακοί Τόνοι. 13 Χ 20 = 260 Ημέρες στο Τζολκιν ημερολόγιο και μετά το ίδιο επαναλαμβάνεται.

Μόλις εισάγετε την ημερομηνία της γέννησής σας στη φόρμα ανεύρεσης πιο κάτω, πατήστε το κουμπί υπολογισμού. Η φόρμα υπολογισμού θα σας δείξη την ημέρα στο Τζολκιν, η οποία είναι ένας συνδιασμός ενός Ηλιακού σημείου (επίσης λέγεται και Ημερήσιο Σημείο ή Κυρίαρχη Ημέρα) και ενός Γαλαξιακού Τόνου (αριθμοί από το 1 – 13). Υπάρχουν 260 μοναδικοί συνδιασμοί προτύπων προσωπικότητας.

Ερώτηση για την Ώρα Γέννησης;
Πρόσφατες έρευνες υποδεικνύουν ότι οι Μάγιας άρχιζαν την ημέρα τους με την Ανατολή του Ήλιου και όχι τα Μεσάνυχτα. Αν τυνγχάνει να είστε γεννημένοι νωρίς στις ΠΜ, π.χ. στις 3:00 το πρωί (ΠΜ) θα πρέπει να σκεφτήτε να χρησιμοποιήσετε την προηγούμενη ημέρα για να βρήτε το Ηλιακό σας σημείο και
τον Τόνο σας. Για παράδειγμα, αν γεννηθήκατε στις 15 Μαΐου στις 3:00π.μ. (πρίν την Ανατολή του Ήλιου) αξίζει να παρατηρήσετε τα αποτελέσματα για τις 14 Μαΐου για να δείτε αν αυτό το Ηλιακό Σημείο των Μάγιας και αυτός ο Τόνος σας ταιριάζουν καλύτερα; Παρακαλώ έχετε υπ’όψιν σας ότι αυτό το θέμα είναι ακόμα θέμα διαφωνίας μεταξύ των ερευνητών για το Ημερολόγιο των Μάγιας, εντούτοις, με την εμπειρία μας, σε πρώτο χέρι, ετοιμάζοντας τις «Ανάλυση Αστρολογίας των Μάγιας», μας δείχνη ότι είναι η πιο ακριβής μέθοδος.


Η Τζολκιν ημέρα για τις 01/24/2018:

Τόνος : 5 - Empowerment, Ηλιακό Σημείο: SUN (AHAU)
( of cycle)Πληκτρολογήστε την ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
/

«Ειδική Προσφορά»

10$ (Δολάρια Η.Π.Α.) για μια
Ανάλυση Αστρολογίας των Μάγιας 15 – 20 σελίδων
«Είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να μάθετε για
το Ηλιακό σας Σημείο των Μάγιας και τον Τόνο σας»
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την ειδική προσφορά:Κάντε κλικ εδώ

ΑΡΧΙΚΗ / ΑΓΟΡΑ / ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ / ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ
ΑΡΘΡΑ/ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Το Ημερολόγιο των Μάγιας
– Σελίδα του Ημερολογίου των Μάγιας περί και
για τη χρήση των Ημερολογίων των Μάγιας, προϊόντα με το Ημερολόγιο των Μάγιας.


Ωροσκόπια Μάγιας– Σελίδα Ωροσκοπίου των Μάγιας περί και για τη χρήση
της Αστρολογίας των Μάγιας, Δωρεάν πληροφορίες Ωροσκοπίου των ΜάγιαςΚοσμήματα των Μάγιας– Σελίδα με Κοσμήματα των Μάγιας, μοναδικά χειροποίητα
σύμβολα των αρχαίων Μάγιας σε Γνήσιο Ασήμι.